Hur stora anoder till rodren?

Det ser inte ut som att det har suttit anoder på rodren på ett tag. Hur stora kan det krävas?
Roderbladen är cirka 35 cm höga och 25 cm breda högst upp. Hålen är 116 mm cc, så det får inte plats några jätteanoder utan att man borrar nya hål antingen i rodret eller anoden. (Det senare känns ju avgjort bättre om man ska borra alls.)

Jag frågar på Maringuiden.se.

2 Comments

  1. Hejssan!

    Tyvärr kan hag inte svara den ordentligt men jag har samma situationen, inga anoder. Jag jobbar just nu med att fixa allt vad är fel med bottebfärg och tänkte arr installera anoderna till roderna också. Om du har löst saken det skulle vara kul att veta..

  2. Hej!
    Jag trodde att jag hade lagt ut bilder på detta. Jag köpte nya anoder och fick borra upp hålen i rodren en aning. Jag postar bilderna snart.

Leave a Reply