Offertinsamling för att fixa stäven

Nu är det dags att engagera någon som kan ta hand om vår ruttnande stäv i vinter. Råå båtvarv säger sig vara i världsklass och uppskattar att det kommer att kosta i runda slängar 3 veckor à 27500 kronor inklusive moms efter att ha sett bilderna som visas här och här, och den här filmen:

I dag åkte i ut till Nyhamns såg och kom överens om att de skulle titta på bilderna för att kunna uppskatta hur mycket jobb det är. De såg båten redan i våras och hjälpte oss med lite snabba tips om hur vi skulle kunna få båten i sjön själva eftersom det var för sent på försäsongen för att hinna laga den innan den torkade ihop helt.

Trevliga killar! Vi får se vad de säger.

Jag tror att jag ska gå ner till båten och fixa lite bilder på insidan av stäven också. Jag trodde att jag hade det, men hittar dem inte.

Uppdatering: Nu är det gjort.

One Comments

  1. […] Nyhamns såg var intresserade av att se stäven från insidan, så det var bara att ta några bilder. […]

Leave a Reply