Fler bilder på stävskadan

Bröderna från Nyhamns såg kom och tittade på båten häromdagen. Vi hade ett bra möte, men de ville gärna se lite fler bilder på skadan i stäven än de som redan ligger här. (Det är ju lite svårt att se igenom blyplåten som utgör den temporära lagningen.)

Här är i alla fall en del bilder, tagna under våren 2012, som inte lagts upp tidigare. Det kan vara att jag har fått med några som redan har publicerats, men jag har inte totalkoll på allt jag har lagt ut.

2 Comments

  1. Hej

    Saknar lite av dina fina uppdateringar gällande er tjusiga 34´a! Vad händer???

    Danne-Nyfiken

  2. Kul!
    Och jorå, det har hänt en del. Jag har varit slarvig med uppdateringar sedan jag skaffade ett instagramkonto. Jag lovar att lägga upp lite bilder och berätta mer här, men tills dess kan du kolla in http://instagram.com/perljunghall

Leave a Reply